Marco Anileiros Cycling Transition

Marco Anileiros Cycling Transition

Recent bekeken

Mijn fietsavontuur begon toen ik 14 jaar geleden voor het eerst een mountainbike kocht. Door de jaren heen breidde ik mijn avontuur op twee wielen uit door een racefiets aan mijn collectie toe te voegen en onlangs werd ik ook verliefd op de wereld van gravel.

Voor mij is fietsen is een groot avontuur, ik zou het niet willen beperken tot slechts één stijl of discipline. Er zijn zoveel verschillende richtingen om te ontdekken, waarom zou ik er maar één kiezen?

Door heel veel gebieden te verkennen en mijn rijstijl en techniek aan te passen aan de ondergrond waarop ik rijd, ben ik een heel veelzijdige fietser geworden. Het geeft me een gevoel van vrijheid om mezelf niet te beperken tot asfalt of onverharde wegen.

Omdat ik uit Portugal kom en een hele veelzijdige rijstijl heb, kan ik genieten van al het moois dat we zowel in dit land als daarbuiten te bieden hebben. Voor mij is de mogelijkheid om op verschillende soorten ondergronden te fietsen essentieel voor mijn plezier in en liefde voor fietsen.

Video